Skocz do zawartości

Nagazownie lagera


Friske

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od około miesiąca lageruję  Munich Hellsa, lada dzień zamierzam go zabutelkować .Czy po miesiącu w tem 0-1C takie piwko mi się nagaszuje, czy też muszę dodać drozdży?( mam w lodówce dwutygodniową gestwę) Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Czy po miesiącu w tem 0-1C takie piwko mi się nagaszuje, czy też muszę dodać drozdży?

Myślę, że zmarnowałeś ten miesiąc :(

bo mogłeś już dawno mieć rozwiane swoje wątpliwości poprzez np. przeszukanie i przeczytanie forum na ten temat :D

Temat był wałkowany wielokrotnie więc informacji jest wiele na ten temat.

Sam kiedyś piwo zamroziłem i potem się nagazowało bez problemu :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.