Skocz do zawartości

[Docent] Browar Zakładowy w Warszawie


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Z lokalami firmowymi browarów jest pewien kłopot. Z jednej strony serwują one piwo w stanie „referencyjnym” czyli najświeższe, dostępne są też wersje mocno limitowane. Z drugiej jednak oferta nie jest tak ekscytująca jak w pozostałych wielokranach, gdzie piwna tablica zmienia się jak w kalejdoskopie. Rozwiązaniem tego dylematu w jakiejś części są gościnne kranoprzejęcia. Ostatnia taka impreza miała miejsce w czwartek 23 stycznia, kiedy to lokal Artezana nawiedziła wesoła ekipa Browaru Zakładowego z Poniatowej. Z Bartkiem, Michałem i Jarkiem rozmawiam o pierwszych urodzinach,  o Towarze Luksusowym czyli najnowszym Tripel IPA ale też o tym, co chłopaki szykują na najbliższe tygodnie!

l2040592l2040596

 

 

b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

Wyświetl pełny artykuł
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.