MiR 0 Posted February 14, 2010 Witam wszystkich Piwowarów, jestem Mirek mieszkam w Zabrzu. Od niepamiętnych czasów robię wino, jakiś rok temu postanowilem poeksperymentować z piwem i jak dotąd mam 6 warek na koncie ( 1 warka miało być piwo miodowe wyszedł szampan ). Aktualnie jestem w czasie przenoszenia mojego browaru do piwnicy ( butelki juz sie w pokoju nie mieściły) na Piwo.org zagladam od początku mojej zabawy z piwem ale jakoś tak wyszło że dopiero teraz się rejestruje jeszcze raz witam Wszystkich Quote Share this post Link to post Share on other sites
pako1 3 Posted February 14, 2010 No fajnie Witam kolejnego piwowara zza miedzy Życzę wielu smakowitych własnych piw :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziadek63 0 Posted February 14, 2010 Cześć, Pozdrawiam z Gliwic. Dobrze jest mieć kolejnego piwowara w pobliżu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zibi 17 Posted February 14, 2010 Witam i pozdrawiam Niedługo przejeżdżając przez Górny Śląsk bedzie czuć zapach słodu i chmielu :beer: Quote Share this post Link to post Share on other sites
wena 170 Posted February 14, 2010 Witam nowego piwowara. Faktycznie Śląsk rośnie w siłe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pako1 3 Posted February 14, 2010 Faktycznie Śląsk rośnie w siłe. Ale na razie nie będziemy zakładać Stowarzyszenia Piwowarów Śląskich Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted February 15, 2010 WItam i ja z pobliska. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted February 15, 2010 (edited) Faktycznie Śląsk rośnie w siłe. Ale na razie nie będziemy zakładać Stowarzyszenia Piwowarów Śląskich Stowarzyszenia to może nie, ale jakieś cykliczne spotkania cos na wzór Obiadów czwartkowych ? organizowane przez króla Stanisława Augusta Poniatowskiego. Mieszkamy tak blisko siebie. Ja bym był za jednym spotkaniem w miesiącu najlepiej w piątek Edited February 15, 2010 by apolloks Quote Share this post Link to post Share on other sites
coelian 38 1 Items Posted February 15, 2010 (edited) a co na tych "obiadach" będziecie jedli ?? ..... Witam nowego piwowara... !! Edited February 15, 2010 by coelian Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 721 1 Items Posted February 15, 2010 Witam z Wlkp Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted February 15, 2010 a co na tych "obiadach" będziecie jedli ?? ..... Witam nowego piwowara... !! Zupa chmielowa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Z_bychu 6 Posted February 15, 2010 Tarnowskie Góry pozdrawiają Quote Share this post Link to post Share on other sites