Skocz do zawartości

[Małe Piwko Blog] Kalendarz adwentowy #16 – Czy RIS musi być gęsty i słodki?


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

W 16 odcinku serii Kalendarz adwentowy przyglądamy się stylowi Russian Imperial Stout przez pryzmat bardzo klasycznej wersji z USA. Często panuje przekonanie, że dobry RIS musi być gęsty, słodki i wyklejający. Taki obraz tego stylu wykreowała nowa fala piwowarstwa. Ale czy to napewno warunek konieczny by piwo w tym stylu uznawać za udany? Zobaczmy.

The post Kalendarz adwentowy #16 – Czy RIS musi być gęsty i słodki? appeared first on Małe Piwko Blog.



Wyświetl pełny artykuł
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.