Skocz do zawartości

Powitanie z gór


toma1980

Rekomendowane odpowiedzi

To skończ przygotowanie i coś uwarz :)

Nawet jedna warka wystarczy żeby to co czytasz nabrało innego kontekstu.

Poza tym nic co czytasz nie przygotuje Cie do najtrudniejszego momentu w życiu każdego piwowara -cierpliwego czekania na efekty pierwszego warzenia

Lepiej to mieć za sobą

Powodzenia, na południu jakoś nas mniej

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To skończ przygotowanie i coś uwarz :)

Nawet jedna warka wystarczy żeby to co czytasz nabrało innego kontekstu.

Poza tym nic co czytasz nie przygotuje Cie do najtrudniejszego momentu w życiu każdego piwowara -cierpliwego czekania na efekty pierwszego warzenia

Lepiej to mieć za sobą

Powodzenia, na południu jakoś nas mniej

Trochę jednak muszę wiadomości zdobyć jak się do tego dobrze zabrać.

Na początku przymierzałem się do brew kita ale z czasem jak czytam to chyba nie ma sensu - to tak jakbym się chciał nauczyć gotować zupy i zaczynał od gotowych zupek chińskich.

Ja nawet nigdy nie próbowałem takiego domowego piwa - ale podobno dobre.

Z cierpliwością to może być rzeczywiści problem przynajmniej przy winie jakie robię mi jej brakuje :-) (jeszcze żadne nie dotrzymało roku) 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To koniecznie zacznij coś pić domowe piwka. Jakiś kraft. Żeby wiedzieć co będziesz chciał warzyć. A poza tym uwierz, i tak wszystko zacznie się walić przy pierwszych warkach :D temperatury nie utrzymasz, na filtracji stracisz ful czasu. Więc naprawde nie ma na co czekać!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.