klisz 41 1 Items Posted February 9, 2010 Stwierdziłem, że muszę się przywitać, bo niezręcznie byłoby zacząć pisać posty od pytań. Trafiłem na stronę po obejrzeniu filmu "Jestem piwowarem domowym". Piwo lubię oczywista to rzecz a pomysł uwarzenia czegoś swojego rodził się w głowie od dawna tylko jakoś się za to zabrać nie mogłem. Gdy w filmie zobaczyłem z jaką pasją nalewacie swoje piwa do kufli to normalnie mnie wzięło Zarejestrowałem się. Od trzech dni siedzę i czytam. Dziś skończyłem o 3 w nocy lekturę forum, bo stwierdziłem, że spać tez kiedyś trzeba, ale już po pół godzinie warzenie piwa mi się śniło, aż do budzika o 5 Za moment wybiorę coś na początek i heja... Witam raz jeszcze!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 721 1 Items Posted February 9, 2010 Witaj .Napisz gdzie mieszkasz bo może za rogiem mieszka piwowar który chętnie odpowie na Twoje pytania i pokaże jak się warzy Quote Share this post Link to post Share on other sites
klisz 41 1 Items Posted February 9, 2010 Moje przeoczenie. Środa Wlkp. Opalenica nie tak daleko Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 721 1 Items Posted February 9, 2010 Moje przeoczenie. Środa Wlkp.Opalenica nie tak daleko Daleko nie daleko , w Poznaniu mieszka wielu znakomitych piwowarów Quote Share this post Link to post Share on other sites
przemo70 38 1 Items Posted February 9, 2010 Witam kolejnego adepta sztuki piwowarskiej z Wlkp. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted February 9, 2010 Cześć napisz koniecznie jakie poczyniłeś postępy Quote Share this post Link to post Share on other sites
zibi 17 Posted February 9, 2010 Witaj, pytaj,czytaj, czytaj i do zacierania Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted February 9, 2010 Również witam. Polecam zacieranie, jest więcej pracy ale opłaca- pełnia smaku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 303 1 Items Posted February 9, 2010 Witam kolejnego zarażonego Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacki 12 Posted February 9, 2010 I ja witam. Też się zaraziłem przypadkiem, ale to działa :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites