Jump to content
Sign in to follow this  
BEZ ZASAD

Słód monachijski- zacieranie

Recommended Posts

Witam, czeka mnie jutro warzenie piwa wyłącznie ze słodu monachijskiego, czy temp. zacierania będzie odpowiednia? 63st.-30min, 73st-30min...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Robilem piwo z 82% monachijskich.

Zacierałem 60' 64°C.

 

Piwo wyszło w stopniu akceptowalnym ale męczące było. Podobnego piwa nie powtórzę.

 

Cały zasyp to:

2.0 kg Monachijski II

1.8 kg Monachijski I

0.4 kg Owsiany

0.2 kg zakwaszający

0.2kg Karmelowy 30

0.05kg Pszeniczny czarny ( dodatek do wysładzania )

 

Chmielenie na ~35 IBU, OG 13°Blg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...