alterbeer 0 Posted October 21, 2016 Oddam za darmo wypłukane od razu po opróżnieniu butelki (różne wielkości, głównie 0,5 i 0,33), większość jak nie wszystkie z etykietami, część jest w torbach, część w kartonach. Myślę, że ok 200 tego będzie (więc pewnie i dla 2 piwowarów wystarczy). Odbiór osobisty na Saskiej Kępie po wcześniejszym dogadaniu szczegółów na PW. Ważne, że chciałbym się tego "pozbyć" jak najszybciej z uwagi na przeprowadzkę, więc max termin odbioru środa, a najlepiej i nawet najbliższy weekend. Chętnie przyjmę jakieś piwko/kilka piwek domowych w zamian w podzięce (ale nie jest to wymóg ). Od siebie dodam, że mogę je ocenić sędziowskim (PSPD) okiem i coś podpowiedzieć Quote Share this post Link to post Share on other sites
paradox 16 Posted October 21, 2016 napisałem priv Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pszczół 5 Posted October 21, 2016 Jak coś zostało to chętnie wezmę kilka sztuk Quote Share this post Link to post Share on other sites
alterbeer 0 Posted October 24, 2016 nieaktualne, butelki mają nowych właścicieli Quote Share this post Link to post Share on other sites
alterbeer 0 Posted October 30, 2016 Po przeprowadzce znalazłem jeszcze trochę butelek, 3 torby i 2 kartony, pewnie z 60-80 butelek w sumie (różne pojemności, nie ma możliwości wybrania np. tylko 0,3 litra). Tym razem odbiór na Bielanach (Piaski). Szczegóły na PW. Quote Share this post Link to post Share on other sites