Jump to content
Sign in to follow this  
mirfak

Browar Hula-Hop

Recommended Posts

Witam,

piwo warzę, z przerwami, od 2009 roku. Dostępność i ceny piw kwaśnych sprowokowały mnie do własnej produkcji.

Moje pierwsze, to piwo w stylu flandryjskim. 17 plato. Dzisiaj zlane na cichą. Cześć z płatkami, a reszta bez niczego.6a0c0a2773acade7c70480eece18bc4a.jpg

 

Wysłano z Commodore 64

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czy zapach jakby kiszonej kapusty z rurki fermentacyjnej w trakcie fermentacji piwa flandryjskiego powinien wywoływać niepokój? Dodam, że piwo fermetuje na blendzie red roeselare od 6 tygodni. Wcześniej nadfermentowany S-33.

 

Wysłano z Commodore 64

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...