Skocz do zawartości
mirfak

Browar Hula-Hop

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

piwo warzę, z przerwami, od 2009 roku. Dostępność i ceny piw kwaśnych sprowokowały mnie do własnej produkcji.

Moje pierwsze, to piwo w stylu flandryjskim. 17 plato. Dzisiaj zlane na cichą. Cześć z płatkami, a reszta bez niczego.6a0c0a2773acade7c70480eece18bc4a.jpg

 

Wysłano z Commodore 64

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Czy zapach jakby kiszonej kapusty z rurki fermentacyjnej w trakcie fermentacji piwa flandryjskiego powinien wywoływać niepokój? Dodam, że piwo fermetuje na blendzie red roeselare od 6 tygodni. Wcześniej nadfermentowany S-33.

 

Wysłano z Commodore 64

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×