selerfeler 1 Posted October 8, 2016 (edited) Witam serdecznie. Chciałbym odsprzedać zestaw do warzenia piwa. Brakuje w nim tylko i wyłączenie garnka. Zestaw można spakować do pudełeczka które jest łatwe w przechowywaniu. W skład zestawu wchodzą: 3 fermentatory (2 z kranikiem i rurką) chłodnica wraz z przyłączem do standardowej wylewki suszarka do butelek filtrator z oplotu balingomierz, refraktometr, termometr alkoholowy, mała waga elektroniczna końcówka do napełniania butelek z zaworkiem - 2 szt. kapslownica Griffo kapsle, lejek, i inne elementy mniejsze. Chciałbym sprzedać to jako całość. Myślę że kwota 300 zł + piwko;) + koszt wysyłki będzie ok (na terenie Poznania dostawa pod wskazany adres w cenie). Pozdrawiam Edited October 8, 2016 by selerfeler Quote Share this post Link to post Share on other sites
Thorime 0 Posted October 8, 2016 Gdybyś dzielił, to ja chętnie wezmę kapslownice Quote Share this post Link to post Share on other sites
bukaJ 2 Posted October 8, 2016 Ja chlodnice Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
selerfeler 1 Posted October 8, 2016 Prześlijcie propozycje na PW jak się nie uda to coś wymyślimy. Priorytet to sprzedaż całości-niestety brak miejsca. Może niech któryś z was weźmie całość i odsprzeda resztę. Napewno na tym nie straci. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brzytwiarz 4 Posted October 8, 2016 Biore calosc za jakis czas bedzie do odsprzedania kilka rzeczy Quote Share this post Link to post Share on other sites
selerfeler 1 Posted October 8, 2016 1, 2, 3 sprzedane. Sprzedający zadowolony. Kupujący będzie zadowolony. Tłumy wiwatują. Dziękuję bardzo. Temat do zamknięcia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted October 10, 2016 Jakbyście odsprzedawali potem na raty - to ile za refraktrometr ? Quote Share this post Link to post Share on other sites