VeryBerry 13 1 Items Posted September 30, 2016 Poszukuję szybkozłączy do HERMS'a i znalazłem 3 typy tego typu złącz. złącza kłowe szybkozłącze NITO szybkozłącze STORZ Problem pojawia się przy cenie. Złącza wykonane z mosiądzu kosztują jakieś 10x mniej niż złącza ze stali nierdzewnej. Każde z tych złącz, przy zakupie ze stali nierdzewnej kosztuje jakieś 150zł za 1 element co oznaczałoby bankructwo:) Stąd moje 2 pytania: 1. kojarzy ktoś szybkozłącza ze stali w rozsądnej cenie? 2. Czy mosiądz chromowany nada się do instalacji w której styczność będzie z brzeczką? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wojtek83 0 Posted September 30, 2016 W kraju nie spotkałem się z tanimi .W niższych cenach jedynie zamówienie z chin. Mi wyszło za złącze typu NITO około 12$ za komplet 1/2". Czas oczekiwania około 30 dni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
e5mercury 1 Posted September 30, 2016 Są złącza cam z pp w bardzo przyzwoitej cenie. Gdzieś ze trzy miesiące temu na tym forum podawałem link do sklepu gdzie to kupowałem. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites