maaniek 3 1 Items Posted September 25, 2016 Mam do sprzedania chłodnicę zanurzeniową wykonaną z ok. 9-10 m rurki miedzianej fi 8mm Chłodnica wykorzystana kilkanaście razy, w dobrym stanie spisuje się dobrze. Wlot i wylot na gwint 1/2", w zestawie mogę dodać złączki do podłączenia szybkozłączek. Sprzedaję, ponieważ zakupiłem inną chłodnicę. Wymiary: średnica 25cm, wysokość zwojów 33cm(można zmniejszyć). Koszt 80zł + kurier 10zł. Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 10 Stan: używany Quote Share this post Link to post Share on other sites
fost 5 1 Items Posted October 8, 2016 (edited) Przepraszam za odkopywanie tematu, ale mam pytanie do któregoś z właścicieli: co jest dolutowane na koncach chłodnicy, żeby mieć gwint 1/2 cala? Edited October 8, 2016 by fost Quote Share this post Link to post Share on other sites
von_Alex 12 Posted October 10, 2016 Mi to wygląda na dolutowany nypel. Ale można poszukać w sklepach gdzie mają instalacje miedziane ... szukaj mufy mosiężnej do lutowania. Do tego już możesz przykręcić co ci się podoba Quote Share this post Link to post Share on other sites