Bergie 11 Posted September 20, 2016 Za kilka dni planujemy pokaz warzenia na plenerowej imprezie, ale ze względów czasowo-ludzkich no i bezpieczeństwa również prawdopodobnie nie damy rady na tę konkretną datę zorganizować sobie butli gazowej i taboretu. Szybka burza mózgów i pojawiła się propozycja takiej oto przenośnej metalowej kucheneczki na kartusze: http://allegro.pl/kuchenka-turystyczna-2-funkcje-4-kartusze-gaz-i5336113042.html Myślicie, że udźwignie toto gar z brzeczką i pozwoli ją jako tako wygotować? Quote Share this post Link to post Share on other sites
buber 46 Posted September 20, 2016 Jaką to ma moc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kombinator 11 1 Items Posted September 20, 2016 (edited) Myślę że może być duży problem z zagotowaniem brzeczki. Edit: Takie znalazłem - Palnik o mocy równoważnej 2.2kW. Edited September 20, 2016 by Kombinator Quote Share this post Link to post Share on other sites
maciek1221 32 Posted September 20, 2016 Dzisiaj wtorek wieczór. Kurier i najpozniej w czwartek o 14 macie wszystko. Ta kuchenka nie da rady, chyba,ze warzycie mini warke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bergie 11 Posted September 20, 2016 Mini-warka to też jakiś pomysł. To ma być przede wszystkim POKAZ adresowany do publiczności absolutnie nie beergeekowej - dopuszczamy myśl, iż nie stworzymy mistrzowskiej warki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Malinowy 117 1 Items Posted September 21, 2016 Kolega ma coś podobnego, raczej wątpę żeby to miało 2kW. Parówki grzaliśmy pół godziny Wysłane z mojego NX511J przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziedzicpruski 319 Posted September 21, 2016 To już lepiej ognisko by zrobić, to nadawać się może do zacierania. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chemiczny 2 Posted September 21, 2016 (edited) Miałem to na wakacjach pod namiotem. Obiad się podgrzeje, zupa ugotuje, herbata również zrobisz, ale z gotowaniem brzeczki nie da rady Edited September 21, 2016 by chemiczny Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bergie 11 Posted October 15, 2016 Łatwo nie było, ale udało się. Była to finalnie warka 10 l w garnku 15 l, piwo poszło przedwczoraj w butelki. Morzna Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wojen 39 1 Items Posted October 15, 2016 Warzy się przez rz a moRZna to przez Ż. 1 Enethion reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bergie 11 Posted October 15, 2016 Warzy się przez rz a moRZna to przez Ż. http://m.zapytaj.onet.pl/Category/007,024/2,27195402,O_co_chodzi_z_memem_z_Bronislawem_Komorowskim_gdzie_mowi_on_cosnie_poprawnie_np_morzna__morzna_.html Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites