mateos 57 Zgłoś Napisano 18 Wrzesień 2016 Sterownik wykorzystywałem do utrzymywania stałej temperatury w lodówce. Kilka lodówek padło, więc leża nie używane. Na stanie kilka sztuk. Sposób dostawy: Poczta Polska Koszt dostawy: zgodny z cennikiem Stan: używany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelH 114 1 Browary Zgłoś Napisano 18 Wrzesień 2016 Biorę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bellon 16 Zgłoś Napisano 18 Wrzesień 2016 Wygląda dobrze, też poproszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korko_czong 10 1 Browary Zgłoś Napisano 19 Wrzesień 2016 Jak zostały to poproszę jeden! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateos 57 Zgłoś Napisano 19 Wrzesień 2016 Wstępnie wszystkie już zarezerwowane, jak coś się zwolni dam znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majk 1 Zgłoś Napisano 19 Wrzesień 2016 To jeśli się zwolni to ustawiam się w kolejkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz54b 1 Zgłoś Napisano 23 Wrzesień 2016 Wszystkie sprzedane? jak nie to poproszę o jeden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateos 57 Zgłoś Napisano 24 Wrzesień 2016 (edytowane) Miałem 4szt., 2 regulatory zmieniły właściciela a pozostałe gdzieś się zgubiły. Jak znajdę to dam znać. Mam jeszcze STC 9000 - nowy, przeleżał sobie trochę czasu w szufladzie. Cena jednak znacznie wyższa - 90 zł Edytowane 24 Wrzesień 2016 przez mateos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach