ts7600 2 Posted September 9, 2016 Witam, W niemieckich sklepach można kupić gotowy/ fabryczny kegerator. Bardziej dla osób, które nie chcą/ nie mogą wykonać coś takiego samemu. http://www.saturn.de/de/product/_exquisit-bk160-1059142.html Koszt takiego urządzenia to 300-350 euro. Nie widziałem tego osobiście ale wygląda ok. Może ktoś z kolegów widział/użytkował coś takiego i może podzielić się wrażeniami. Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
b.dawid 116 Posted September 9, 2016 Widziałem coś takiego w browarze "Markowy" w Hajnówce. Jak byłem to właściciel dopiero uzbrajał. Ale miał zamiar to dość mocno eksploatować. Jeśli masz konto na fb, znajdź profil browaru i napisz pw. To mały browar głównie obsługiwany przez właściciela, więc z pierwszej ręki się dowiesz jak sprzęt się sprawuje. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
ts7600 2 Posted September 10, 2016 Dzieki wielkie. Quote Share this post Link to post Share on other sites