marekm 17 Posted September 7, 2016 Własnie wszedłem w posiadanie czterech spożywczych reduktorów, jeden zostawiłem sobie, reszta niech leci dalej. 1) jest z jakimś dziwnym wężykiem i zaworkiem - wężyk zakuty z obu stron, całość polskiej produkcji DSI 2) z jednym króćcem do corneliusa 3) firmy cornelius z mosiężnym rozgałęzieniem na 5 króćców corneliusa a w komplecie 2 zaślepki. Sprzęt jest używany, sprawny, trochę rysek i draśnięć - służył wcześniej do nalewania coli i pepsi. na życzenie mogę zrobić więcej szczegółowych zdjęć cena kto pierszy ten lepszy - 35pln/sztuka, 90pln wszystko hurtem - wysyłka wg cenników PP i kurierów - choć preferowany odbiór w Łodzi. Zapraszam, pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
manhat 7 Posted September 7, 2016 jak aktualne to poprosze jeden:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Thorime 0 Posted September 7, 2016 (edited) Rezerwuję jeden opis nr 2, zdjęcie nr 2 Edited September 7, 2016 by Thorime Quote Share this post Link to post Share on other sites
marekm 17 Posted September 7, 2016 (edited) Panowie - wszystko aktualne - piszcie który 1, 2 czy 3? 1, 3 - kupiony 2 - wolne, Edited September 7, 2016 by marekm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest bengubar86 Posted September 7, 2016 Z ciekawości ten 3 na pewno sprawny? Wygląda jakby ciśnienie nie było spuszczone z manometru, albo po prostu uszkodzony i źle będzie wskazywał. Wysłane z mojego JY-G4S przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
marekm 17 Posted September 7, 2016 Z ciekawości ten 3 na pewno sprawny? Wygląda jakby ciśnienie nie było spuszczone z manometru, albo po prostu uszkodzony i źle będzie wskazywał. Wysłane z mojego JY-G4S przy użyciu Tapatalka Rzeczywiście trójka pokazuje coś ponad zero. Myślę ze można to jakoś skorygować - ja się nie dotykam, sprzedaje jak jest. Pozdrawiam, Quote Share this post Link to post Share on other sites
le_szek 0 Posted September 7, 2016 wezmę 2kę jeżeli jest wolna Quote Share this post Link to post Share on other sites
marekm 17 Posted September 7, 2016 (edited) wezmę 2kę jeżeli jest wolna Wolna! Zgadamy się na PRV. Tym samym temat reduktorów zamknięty. Niech dobrze służą! Pozdr! Edited September 7, 2016 by marekm 1 GB... reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
le_szek 0 Posted September 12, 2016 (edited) x Edited September 12, 2016 by le_szek Quote Share this post Link to post Share on other sites
marekm 17 Posted September 12, 2016 OK, odp na prv. Quote Share this post Link to post Share on other sites