Pessos 3 Posted September 6, 2016 Cześć wszystkim. Mam na imię Kuba i jestem z Bielska-Białej, siedzę w piwnym świecie ponad dwa lata, lubię piwa prawie we wszystkich stylach. Postanowiłem w końcu spróbować swoich sił w warzeniu i w tym tygodniu powinienem ruszyć z pierwszą warką. Przestudiowałem już wiele tematów na tym forum i postanowiłem założyć konto. Mimo że czytałem dość dużo to nadal mam małe wątpliwości w niektórych kwestiach, jednak żeby wszystko opanować z pewnością trzeba trochę doświadczenia. Widzę że na forum jest wiele bardzo obeznanych osób i mam nadzieję że będę mógł tu miło spędzać czas i poszerzać swoją wiedzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
plonk 1 Posted September 6, 2016 Witam No to zapraszamy na spotkania piwowarów domowych do Środka. Pierwszy wtorek miesiąca. Właśnie jedno przegapiłeś i żałuj:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pessos 3 Posted September 6, 2016 To mam nadzieję że za miesiąc uda mi się wpaść. Swoją drogą chodziłem do pobliskich pubów i nie wiedziałem o istnieniu Środka, z tego co widzę mają ciekawe rzeczy na kranach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emsc 4 1 Items Posted September 7, 2016 Witaj. Udanych warek życze Quote Share this post Link to post Share on other sites