malpitrzon 0 Zgłoś Napisano 5 Wrzesień 2016 (edytowane) Cześć, w internecie nie udało mi się znaleźć więc poszedłem dziś do Euro, Komputronika, Auchan... są rozmaite ale nie taka jak mnie interesuje. Więc tak: szukam jak najmniejszej lodówki do której zmieszczą się dwa kegi Corneliusa i butla CO2. Lodówka jedno-drzwiowa, bez zamrażalnika, o głośności (podanej przez producenta) do 40dB. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie to niech mi daje znać Warszawa i okolice - mogę podjechać. Gdzieś dalej to wysyłka ale wtedy się raczej nie opłaca. Pozdrawiam! Łukasz Edytowane 5 Wrzesień 2016 przez malpitrzon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BretBeermann 74 Zgłoś Napisano 10 Wrzesień 2016 (edytowane) Po troche modifikacje to jest dobrze: http://allegro.pl/amica-87cm-lodowka-do-zabudowy-nowa-a-i6467116147.html#thumb/3 41dB ale nie dużo wiecej niż 40 Edytowane 10 Wrzesień 2016 przez BretBeermann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach