markus383 6 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2016 Witajcie Szukam szkła do piwa typu Teku lub IPA Glass najlepiej w Warszawie lub w Krakowie, z którego będę wracał w przyszłą sobotę. Jesli chodzi o Kraków, to zależało by mi na tym, aby sklep był blisko rynku głównego. Pojemność jaka mnie interesuje to ok. 300 ml. Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buber 43 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2016 Strefa Piwa, Kraków, Krowoderska 37, 3 minuty od dworca i rynku głównego. IPA glass mają, coś w stylu Teku też mogą mieć. Ale generalnie sklep.krosno.com.pl http://sklep.krosno.com.pl/250-piwa-konesera 1 klinsp.pk dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawon 147 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2016 jeśli nie zależy ci co na tym szkle jest namalowane to w tesco mają te szklanki które używane są w reklamach https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiptr_G0PbOAhXF3SwKHX9VCbMQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fpiwo.wp.pl%2Fkat%2C1042629%2Ctitle%2CTe-piwne-style-musisz-znac%2Cwid%2C18400602%2Cartykul.html&bvm=bv.131783435,d.bGg&psig=AFQjCNFnz6o0Zrzlol4tJK5On5tCCOCikQ&ust=1473109989973266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojen 38 1 Browary Zgłoś Napisano 5 Wrzesień 2016 Nie wiem jak w Krakowie czy w Warszawie ale w Rzeszowie szkoło z Krosna jest w Leclercu i Makro. Tanie i fajne szkło polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolaborant 0 Zgłoś Napisano 16 Wrzesień 2016 Mieliście do czynienia z Krosnem? Jest sens? Może lepiej dołożyć do lepszego szkła? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FurioSan 209 Zgłoś Napisano 16 Wrzesień 2016 Szklo z krosna jest ok, nie jest tak delikatne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus383 6 Zgłoś Napisano 16 Wrzesień 2016 Ja kupiłem szkło w Auchan. Kieliszek, nie jest do końca jak Teku, ale mi odpowiada Chyba 370 ml. Kosztował 5 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanielN 867 Zgłoś Napisano 16 Wrzesień 2016 Mieliście do czynienia z Krosnem? Jest sens? Może lepiej dołożyć do lepszego szkła? Mam trochę szkła z Krosna, (część ma już ładnych kilka lat). Jak dla mnie jest to bardzo korzystny wybór jakość/cena, zwłaszcza jak kupujesz w zestawach a nie na sztuki. Jeżeli masz gdzieś blisko Auchan to sam możesz 'namacalnie' sprawdzić czy Ci będzie odpowiadało . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolaborant 0 Zgłoś Napisano 17 Wrzesień 2016 Dzięki. W takim razie zakupię. Rzeczywiście cena bardzo atrakcyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThoriN 90 Zgłoś Napisano 18 Wrzesień 2016 (edytowane) Ja mam paczkę (4szt) IPA Glass z Krosna i szkło jest cienkie, a do tego każda jedna sztuka jest po prostu krzywa. Tyle, że za takie pieniądze (20zł za karton - Makro) to jest jak najbardziej akceptowalne Jak ktoś szuka szkła do postawienia na półkę w salonie, to proponuję sobie je odpuścić i zainwestować w oryginał ze Spiegelau. Edytowane 18 Wrzesień 2016 przez ThoriN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pneuropathic 2 Zgłoś Napisano 19 Wrzesień 2016 (edytowane) krosno ma też własne kieliszki które są idętyczne jak teku a do tego cena 25zł za 4 sztuki to na prwade dobra cena Zmywarki się nie boją i są dość wytrzymałe. Wysłane za pomocą klapy od sedesu Edytowane 19 Wrzesień 2016 przez pneuropathic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach