sziszi 23 1 Items Posted August 31, 2016 (edited) W ramach porządków, mam do sprzedaży: 1. Kegerator, stan dobry, gdzieniegdzie wykwity rdzy. W tamtym roku chciałem go odrestaurować ale skończyło się na odmalowaniu drzwiczek. Lodówka jak najbardziej sprawna, sprzedaję bo mam jeszcze jedną lodówkę. Cena to w zasadzie cena kranów - 200zł., odbór osobisty 2. Kegi pepsi, cornelius, używane stan b.dobry - cena 170zł/sztukę, wysyłka 20zł Edited August 31, 2016 by sziszi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brayan 0 Posted September 1, 2016 witam możesz podać zewnętrzne wymiary lodówki ?? pozdr. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sziszi 23 1 Items Posted September 2, 2016 tak, oczywiście, wieczorem zmierzę wewnętrznie rozmiary są takie, że dwa corneliusy się mieszczą oraz mała butla co2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brayan 0 Posted September 2, 2016 tak, oczywiście, wieczorem zmierzę wewnętrznie rozmiary są takie, że dwa corneliusy się mieszczą oraz mała butla co2 mi są potrzebne zewnętrzne wymiary bo loduwe będę wstawiał w dodatkową obudowę to poproszę zewnętrzne jesli mozna pozdr. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sziszi 23 1 Items Posted September 2, 2016 Wymiary lodówki/kegeratora Wysokość: 107cm, można odkręcić górny blat wtedy około 104cm Szerokość: 55cm Głębokość: 60cm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brzytwiarz 4 Posted September 3, 2016 Witam wezmę trzy kegi albo chociaż dwa. Poszła wiadomość na PW Quote Share this post Link to post Share on other sites
sziszi 23 1 Items Posted September 4, 2016 kegi zarezerwowane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcol 0 Posted September 4, 2016 Ile było tych kegów na sprzedaż? Jak jeszcze coś zostało to zaklepuję jeden Quote Share this post Link to post Share on other sites
sziszi 23 1 Items Posted September 4, 2016 Tylko 3. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcol 0 Posted September 4, 2016 No trudno, może następnym razem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brayan 0 Posted September 5, 2016 cześć jednak za wysoka szukam czegoś do 70 cm wysokości Quote Share this post Link to post Share on other sites
sziszi 23 1 Items Posted September 12, 2016 Nikt nie chce kegeratora? Mogę też oddać samą lodówkę za darmo, bez kranów. Jak się nikt nie znajdzie do końca września to wywalam na śmieci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panta_rei 48 1 Items Posted September 12, 2016 Wiesz, przydałoby się zabrać, ale daleko dość ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites