Jump to content

Termin przydatności słodów ześrutowanych


sobota
 Share

Recommended Posts

Jak w temacie.
Jak długo można przetrzymywać ześrutowany słód i w jakich warunkach ?
Miałem parę kilo w worku w temperaturze około 20 stopni przez około 5 miesięcy. Zastanawiam się czy to jeszcze się nadaje na użytek.
Pozdrawiam.

Link to comment
Share on other sites

ja śrutę pakowaną przez sklep w gotowym zestawie do warzenia trzymałem rok i piwko wyszło ok. fakt że worek był szczelnie zamknięty. czy próżniowo nie wiem. całość leżała w suchym miejscu w temp pokojowej

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.