Marek K. Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 (edited) Ahoj! Jako, że jestem nowy, a na koncie mam dopiero jedną wartę (witbiera na klasycznym zasypie, ale nieco dochmielonego ), chciałem się przywitać. Nadaję z Katowic, warzę w Jaworznie i mam nadzieję nie poznać co to "kompromis" w piwowarstwie. Będę pewnie zadawał głupie pytanie, jak każda "zielonka" Jak na razie większe doświadczenia mam w sensoryce, niż w piwowarstwie, ale to drugie też jest miłe Pozdrawiam! Edited July 21, 2016 by Marek K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dazhdbog Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Witaj i powodzenia! Tylko Długoszyn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelH Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 W końcu ktoś z Katowic... Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirfak Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Jest nas tu więcej z Kato :-) Wysłano z Commodore 64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts