Macko91 Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 (edited) Cześć, jestem Maciej i pochodzę z Łodzi. Piwowarstwem zacząłem się interesować w 2012 roku, kiedy to w ramach przerwy od nauki w czasie sesji egzaminacyjnej oglądałem serial Rodzinkę.pl w którym Tomek próbował swoich sił w warzeniu. Od razu się wkręciłem w oglądanie filmików na yt. Po jakimś czasie mi przeszło i drugie podejście do tematu miałem w 2015 roku w Hiszpanii przez co nie mogłem robić nic więcej prócz czytania forum i oglądania filmików. Wtedy postanowiłem sobie, że jak wrócę do Polski zacznę coś robić więcej w tym kierunku. Od tamtej pory mam za sobą 4 warki: 2 z ekstraktu oraz 2 z zacieraniem:) Moja narzeczona (jeszcze) mnie bardzo wspiera, nie robi żadnych problemów i zawsze zachwyca się tym, co robię- trafiłem na ideał Mam nadzieję, że będę kontynuować swoją przygodę. Pozdrawiam! Edited July 11, 2016 by Macko91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBeer Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Witam Udanych Warek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macko91 Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralphinistrator Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Witaj kolejny łodziaku. Mowisz ze jeszcze narzeczona ? :-) Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macko91 Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 taak, "jeszcze", gdyż ślub tuż tuż: 20 sierpnia:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts