Skocz do zawartości

Refermentacja porter bałtycki


El Patryko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam mały problem, mianowicie nie jestem pewien ile powinienem zadać sacharozy do mojego portera.

Wykorzystałem program Jacka Kocurka i wynik pokazuje 116g na 20 litrów.Nie wydaje się wam że to za dużo?? 

Pomocy chciałbym dzisiaj to już zlać.

Dziekuję 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.