mutopek Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Dzień dobry, jesteśmy grupą studentów ze Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie. W ramach projektu studenckiego, organizowanego na naszej uczelni, zbieramy dane na temat rynku piw rzemieślniczych. Stosunkowo mały i równocześnie bardzo konkurencyjny rynek piw rzemieślniczych idealnie dopasował się do potrzeb naszego projektu. Chcemy dogłębnie zanalizować rynek, poznać rządzący tym rynkiem system i przetestować szereg opracowanych przez nas teorii. Celem ankiety, do której link podamy poniżej, jest stworzenie profilu konsumenta, poznanie jego procesu decyzyjnego i odkrycie jego potrzeb. Wnioski wyciągnięte z ankiety pozwolą nam przejść do kolejnych etapów projektu.Z góry bardzo dziękujemy za poświęcony czas.https://docs.google.com/forms/d/19KQ...requested=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anmar Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 (edited) Jak często bierzesz udział w wydarzeniach związanych z piwem (np. w festiwalach, degustacjach, spotkaniach z piwowarami, premierach nowych piw)? - A jeśli w ogóle nie biorę? Jeżeli dane piwo rzemieślnicze mógłbyś wypić jedynie w konkretnym pubie lub multitapie, to czy kupisz je chętniej niż standardowe piwo? - Ale o co chodzi? Jeżeli miałbyś możliwość kupna piwa rzemieślniczego w sklepie (poza multitapem), to czy byłbyś skłonny zapłacić za nie więcej niż za standardowe piwo? Co to jest standardowe piwo? Bo jeśli autor miał na myśli piwa tzw. koncernowe, to wszystkie są tańsze. Reszty nie byłem w stanie przebrnąć. Może jest za rano. Edited April 4, 2016 by anmar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Bardziej http://www.browar.biz/forum/index.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.