GB... Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Dziś po ponad 116h wg GOG'a ukończyłem grę . Trochę mi zacinało ale dałem radę, W1i W2 były dużo lepiej zoptymalizowane. Ogólnie mogę powiedzieć, że warto zagrać, poczekam na dodatki (dwa w kpl) i pogram jeszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzicpruski Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Spróbuj WOT-a ukończyć ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalW Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 poczekam na dodatki (dwa w kpl) sobie poczekasz, na razie nie ma nawet daty premiery drugiego dodatku. Na marginesie, Wiedźmina 3 przeszedłem cztery razy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubezahl Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Spróbuj WOT-a ukończyć;D Raczej skończyć z WoT-em. Da się. Lary 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donicjusz Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 GB... Ty grasz w gry?? jestem zaskoczony pozytywnie oczywiście z Twoich postów wydawałeś się trochę sztywny, ale teraz moje zdanie o Tobie się zmienia na plus oczywiście.. Pozdrawiam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pijany Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Aktualnie też sobię odpalę W3, trafiają się jeszcze czasem ciekawe glitche . Fabuła jest ciekawa i duży plus otwarty świat z wuchtą questów:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB... Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 GB... Ty grasz w gry?? jestem zaskoczony pozytywnie oczywiście z Twoich postów wydawałeś się trochę sztywny, ale teraz moje zdanie o Tobie się zmienia na plus oczywiście.. Pozdrawiam... Mam wiele pozycji za sobą. Najlepiej wspominam FarCry 1 oraz Mafię 1 i Wieśka 1. Stalker Czyste niebo też nieźle wciągał... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma44 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 A ja nie gram w gry a w Wieśka grałem we wszystkie części bo taki wciągający. Też generalnie polecam jak ktoś lubi klimaty fantasy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undeath Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Dziś po ponad 116h wg GOG'a ukończyłem grę . Trochę mi zacinało ale dałem radę, W1i W2 były dużo lepiej zoptymalizowane. Ogólnie mogę powiedzieć, że warto zagrać, poczekam na dodatki (dwa w kpl) i pogram jeszcze. Oj to nie wina optymalizacji Mam około 250 h w Wieśka i nigdy nie miałem problemów z przycinaniem się jego Przeszedłem też dodatek dwukrotnie ogólnie wszystko na plus Czekam na ostatni dodatek - dla graczy pozycja obowiązkowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Ja tam wolę mordować mutanty w Falloucie 3 (PS3) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma44 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Oj to nie wina optymalizacji Potwierdzam . U mnie nic nie zacinało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erikos Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Najlepiej wspominam FarCry 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts