Skocz do zawartości

Jak otwiera się wór ze słodem


Rekomendowane odpowiedzi

 

 

Zaczynamy od lewej strony.

 

Patrząc od frontu to chyba z prawej strony?

 

"Aby cała procedura otwarcia worka od początku przebiegała prawidłowo należy w pierwszej kolejności odciąć nadmiar ściegu w odpowiedni sposób i z odpowiedniej strony. Odcięcie należy zrobić z prawej strony worka patrząc od jego frontu (z logo).

Odcięcie należy zrobić przy samej krawędzi worka, tak jak to jest pokazane na zdjęciu. Spowoduje to uzyskanie dwóch wolnych końców nici wystających od tylnej strony opakowania.

Odcięcie szwu z lewej strony worka spowoduje podczas próby otwierania splątanie nici "

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.