Jump to content

Jak otwiera się wór ze słodem


dziedzicpruski
 Share

Recommended Posts

 

 

Zaczynamy od lewej strony.

 

Patrząc od frontu to chyba z prawej strony?

 

"Aby cała procedura otwarcia worka od początku przebiegała prawidłowo należy w pierwszej kolejności odciąć nadmiar ściegu w odpowiedni sposób i z odpowiedniej strony. Odcięcie należy zrobić z prawej strony worka patrząc od jego frontu (z logo).

Odcięcie należy zrobić przy samej krawędzi worka, tak jak to jest pokazane na zdjęciu. Spowoduje to uzyskanie dwóch wolnych końców nici wystających od tylnej strony opakowania.

Odcięcie szwu z lewej strony worka spowoduje podczas próby otwierania splątanie nici "

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.