Makaron 262 1 Items Posted January 11, 2010 WLP833 German Bock Lager Yeast From the Alps of southern Bavaria, this yeast produces a beer that is well balanced between malt and hop character. The excellent malt profile makes it well suited for Bocks, Doppelbocks, and Oktoberfest style beers. Very versatile lager yeast, it is so well balanced that it has gained tremendous popularity for use in Classic American style Pilsners. Also good for Helles style lager beer. Attenuation: 70-76% Flocculation: Medium Optimum Fermentation Temperature: 48-55°F Alcohol Tolerance: Medium-High WLP833 German Bock Lager Yeast Pochodzą z alp południowej bawarii, drożdże te produkują piwo, które jest dobrze zbalansowane pomiędzy charakterem słodu i chmielu. Wspaniały profil słodowy powoduje, że nadają się do piw takich jak Bock, Doppelbock i Octoberfest. Bardzo uniwersalne drożdże dolnej fermentacji, są tak dobrze zbalansowane, że zdobyły ogromną popularność przy produkcji klasycznych amerykańskich pilznerów. Są również dobre do piw w stylu Helles. Odfermentowanie: 70-76% Flokulacja: Średnia. Temperatura fermentacji: 9-13°C . Tolerancja na alkohol: Średnio-wysoka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bart3q 469 1 Items Posted October 19, 2016 Ktoś może używał tego szczepu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin Zielonkas 0 Posted January 27, 2017 (edited) . Edited January 29, 2017 by Marcin Zielonkas Quote Share this post Link to post Share on other sites