Jump to content
Sign in to follow this  
Makaron

White Labs - WLP810 San Francisco Lager Yeast

Recommended Posts

WLP810 San Francisco Lager Yeast

This yeast is used to produce the "California Common" style beer. A unique lager strain which has the ability to ferment up to 65 degrees while retaining lager characteristics. Can also be fermented down to 50 degrees for production of marzens, pilsners and other style lagers.

Attenuation: 65-70%

Flocculation: High

Optimum Fermentation Temperature: 58-65°F

Alcohol Tolerance: Medium-High

 

WLP810 San Francisco Lager Yeast

Drożdże te są używane do produkcji piwa ?California Common?. Unikatowy szczep lagerowy, który ma zdolność do fermentacji w temperaturze 18°C i utrzymać charakterystykę lagerową. Można fermentować w temperaturze 10°C przy produkcji marzen, pilsner i innych lagerów.

Odfermentowanie: 65-70%

Flokulacja: Wysoka.

Temperatura fermentacji: 14-18°C.

Tolerancja na alkohol: Średnio-wysoka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czy jest ktoś w stanie ocenić, czy faktycznie te drożdże dają lagerowe efekty w takich temperaturach jak podaje producent? Mam w piwnicy 14°C i zastanawiam się, czy kombinować z tymi drożdżami czy dalej jednak inwestować w drożdże ejlowe w niskiej temperaturze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.