Jump to content
Sign in to follow this  
2900

Piwo z soku riviva lub innego.

Recommended Posts

Witam, zastanawiam się nad piwem do którego zamiast cukru i wody dajemy soku. Sprawdzałem etykietę soku jabłkowego z bidronki i ma 10% cukru czyli 100gram w litrze. Co by wyszło z połączenia ekstraktu WES jasnego do tego 10litrów w.w soku + woda do uzupełnienia ( ew inne proporcję ). Refermentacja cukrem + słodzik, tak powiedzmy koło 5%.

 

Jakieś doświadczenia ?

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.