Browar Brewera Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Witajcie! Jesteśmy nowym browarem kontraktowym. Pochodzimy z Rybnika, a nasze pierwsze piwo uwarzymy w Świętochłowickim Browarze Rzemieślniczym Reden. Wkrótce więcej szczegółów. Zapraszamy na naszego facebooka: www.facebook.com/browarbrewera Figlarz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radko Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 W takim razie powodzenia!Będą polskie chmiele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieter Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Bardzo miło mi słyszeć, że coś się w mojej okolicy dzieje w piwowarstwie. Gdzie będzie można dostać wasze piwa? Niekoniecznie chodzi mi o konkretne sklepy, ale w jakich miastach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Jastrzębska Akcja Piwowarska jak i Browar Jastrzębskiej Akcji Piwowarskiej witają sąsiadów zza miedzy. Dawid95 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browar Brewera Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Witamy. Polskie chmiele pojawią się w naszych piwach w przyszłości na 100% jednak na pierwszy rzut idą chmiele z innego kontynentu:) Co do miejsc zakupu naszych piw, wkrótce podamy więcej informacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 A można znaleźć na FB jakieś informację o Was ale w sensie ludziach tworzących tę inicjatywę? Doświadczenie, preferencje piwowarskie itp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majk Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Rybnik czeka na swoje piwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Na zakupy piwa z Browaru Brewera zapraszam do mojej hurtowni www.alter-hurt.pl Pozdrowienia dla ekipy Browaru. Wojtek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts