Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 9, 2016 (edited) Wraz z agencją "BEZ SZABLONU" mamy przyjemność zaoferować Wam pierwszą limitowaną kolekcję koszulek piwowarskich, które powsatły na bazie moich pomysłów. Koszulki są produkowane ręcznie z dobrej jakości 100% bawełny, nadruk jest trwały i wytrzymuje wiele cyklów prania (Ci wszyscy którzy zamówili T-shirt Zlotowy mogą to potwierdzić).Koszulki możecie wybrać w jednym z kilku kolorów (zdjęcia poniżej) w dowolny rozmiarze (S,M,L,XL,XXL) oraz wersji męskiej lub damskiej.Każdy T-shirt na rękawie może mieć Wasz nick, imię lub nazwę domowego browaru, trzeba napisać co się chce podczas zamawiania koszulki.Tego typu koszulki z pewnością będą oryginalnym prezentem dla naszych przyjaciół i bliskich jak również dla nas samych Wszystkie wzory t-shirtów w załączniku poniżej.Koszt koszulki to 39zł brutto. Sposób dostawy: Poczta PolskaKoszt dostawy: do ustalenia Edited March 3, 2016 by Kamilo 2 FurioSan and ASadam reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
camilos 82 1 Items Report post Posted February 9, 2016 są 2 czy 3 wzory? bo wyświetlają mi się 2 a miejsca w poście jest jak na 3 (baardzo rozciągnięty). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 9, 2016 Wzorów jest około 20 Poprawiłem, widzisz teraz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
FurioSan 211 Report post Posted February 9, 2016 Nice! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dżazder 6 1 Items Report post Posted February 9, 2016 Prawdopodobnie będę zamawiał na Wrocław, ktoś chce przycebulić na przesyłce? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jokatorun 5 Report post Posted February 9, 2016 Można prosić o jakąś rozmiarówke z wymiarami koszulek ? ( obwód klatki, długość dla rozmiaru XXL) Quote Share this post Link to post Share on other sites
zbyszek-12345 1 Report post Posted February 9, 2016 .... (Ci wszyscy którzy zamówili T-shirt Zlotowy mogą to potwierdzić)... Wypada mi tyko potwierdzić słowa Kamila. Bawełna bardzo dobrej jakości a co do druku to myślę że też jest git. Moja była dopiero na trzech zlotach i po trzech praniach wygląda jak nowa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 9, 2016 (edited) .... (Ci wszyscy którzy zamówili T-shirt Zlotowy mogą to potwierdzić)... Wypada mi tyko potwierdzić słowa Kamila. Bawełna bardzo dobrej jakości a co do druku to myślę że też jest git. Moja była dopiero na trzech zlotach i po trzech praniach wygląda jak nowa Dokładnie, sam mam kilka lat kilka koszulek od bezszablonu i są cały czas jak nowe, a były prane wiele razy. Edited February 9, 2016 by Kamilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
cml 217 1 Items Report post Posted February 9, 2016 Dokładnie, sam mam kilka lat kilka koszulek od bezszablonu i są cały czas jak nowe, a były prane wiele razy. jaka firma? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 9, 2016 Marka koszulek używanych przez bezszablonu to Sol's Quote Share this post Link to post Share on other sites
e-prezes 84 Report post Posted February 9, 2016 Zacna inicjatywa i choć sam mam możliwości by tworzyć chętnie zakupię. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 9, 2016 Można prosić o jakąś rozmiarówke z wymiarami koszulek ? ( obwód klatki, długość dla rozmiaru XXL) Quote Share this post Link to post Share on other sites
zico 1 Report post Posted February 10, 2016 Czy technika zadruku , to folia flex, czy sito ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 10, 2016 Tak jest to folia flex nie sito. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pan Łyżwa 36 Report post Posted February 10, 2016 Jakie są opcje dostawy i w jakich cenach? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 10, 2016 (edited) Jakie są opcje dostawy i w jakich cenach? Napisz maila z pytaniem na witaj@bezszablonu.pl, ale z tego co wiem od poczty z najtańszą przesyłką po kuriera. jak kupować: http://www.bezszablonu.pl/zakupy/ Edited February 10, 2016 by Kamilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
rabbek 48 Report post Posted February 10, 2016 dobra a gdzie numery katalogowe ? na stronie nie widze tych koszulek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 10, 2016 pogadam z nimi żeby wrzucili Quote Share this post Link to post Share on other sites
Obelix 0 Report post Posted February 10, 2016 Oprócz koszulek, mogli by pomyśleć o czapeczkach z tymi nadrukami. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 10, 2016 Też robią. Jak ktoś chce, to trzeba wysłać maila z zapytaniem (mail był podany wyzej). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 11, 2016 (edited) dobra a gdzie numery katalogowe ? na stronie nie widze tych koszulek z tego co się dowiedziałem to bezszablonu ma w najbliższym czasie ponumerować te koszulki i wrzucić je na swoją stronę, jak ktoś chce już teraz zamówić wystarczy zapisać zdjęcie wybranej koszulki i wysłać je na witaj@bezszablonu.pl podająć rozmiar, damska czy męska, kolor i napis na rękawie (nick, imię lub nazwa browaru) Edited February 11, 2016 by Kamilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
ThoriN 91 Report post Posted February 11, 2016 Czy można mieszać wzory i kolory, czy tylko zestawienie jak na zdjęciach? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 11, 2016 (edited) Czy można mieszać wzory i kolory, czy tylko zestawienie jak na zdjęciach? myślę że tak, ale napisz do nich na witaj@bezszablonu.pl mail z zapytaniem Edited February 11, 2016 by Kamilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 35 1 Items Report post Posted February 12, 2016 Ok dostałem informacje, że koszulki są już z numerem katalogowym wrzucone na stronę bezszablonu.pl (zakładka koszulki i akcesoria): http://www.bezszablonu.pl/koszulki_i_akcesoria/siedlecka_loza_piwowarow_domowych/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ThoriN 91 Report post Posted February 12, 2016 Trochę wybrakowana ta oferta w porównaniu z Twoim pierwszym postem... nie ma wszystkich wzorów, nie ma (jeszcze?) możliwości zakupu. Quote Share this post Link to post Share on other sites