Jump to content
Sign in to follow this  
Qba W

Dry stout prośba o uwagi

Recommended Posts

Zamierzam uwarzyć Dry stout i chętnie przyjmę wszelką konstruktywną krytykę i uwagi. Zastanawiam się czy nie przesadziłem trochę z chmielem na aromat

 

Zasyp:

- Pale ale 4,5 kg

- Płatki jęczmienne 1kg

- Jęczmień palony 0,25 kg

- Special black 0,2 kg

- Special B 0,1kg

- Carafa special 0,1 kg

 

Chmielenie:

 

Fuggles:

- 10g - 60 min

- 10g - 20 min

- 30g - 10 min

 

Northern Brewer:

- 15g - 60 min

- 35g - 10 min

 

Drożdżaki - S 04

 

IBU - 31

OG - 12,2

Objętość - 25 l

SRM - 40

Edited by Qba W

Share this post


Link to post
Share on other sites

W Dry Stoucie nie ma aromatów chmielowych więc chmiel na 10min jest zbędny.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stout jest czarny, także mech jest zbędny kolego Westvleteren  :)

Zastanawiam się tylko czy nie będzie za dużo słodów palonych, niby może być ich do 10% ale nie chcę nadmiernej kwaskowatości.

Edited by Qba W

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.