Skocz do zawartości

[Piwny Garaż] Kandyzowany bekon


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Opus Magnum imprezowej sztuki kulinarnej

Tak jak wspominałem na FB mój przepis od kilku lat wisi sobie grzecznie na Wygrywam z Anoreksją. Zresztą przez rozmowę o jedzeniu, a przede wszystkim właśnie o bekonie, poznałem się z Maciejem. A skoro przepis już gotowy, to czemu nie przenieść go w formę wideo?



Wyświetl pełny artykuł
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jak lubisz :P Te wiadomości to automat wrzuca te rzeczy z blogów... Ja by był za wyrzuceniem piwnegogarażu z automatu bo dawno już tam Michał się nie zajmuje piwem...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A ja na przekór chyba to dziś wieczorem zrobię ;)

 

Wrzucać do piwa można wszystko, ale pewnie lepszy efekt będzie jak po prostu jakieś piwo tym będziesz sobie przegryzał.

Edytowane przez Oskaliber
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.