Jump to content

[Piwny Garaż] Kandyzowany bekon


Pierre Celis
 Share

Recommended Posts

Opus Magnum imprezowej sztuki kulinarnej

Tak jak wspominałem na FB mój przepis od kilku lat wisi sobie grzecznie na Wygrywam z Anoreksją. Zresztą przez rozmowę o jedzeniu, a przede wszystkim właśnie o bekonie, poznałem się z Maciejem. A skoro przepis już gotowy, to czemu nie przenieść go w formę wideo?



Wyświetl pełny artykuł
Link to comment
Share on other sites

Jak lubisz :P Te wiadomości to automat wrzuca te rzeczy z blogów... Ja by był za wyrzuceniem piwnegogarażu z automatu bo dawno już tam Michał się nie zajmuje piwem...

Link to comment
Share on other sites

A ja na przekór chyba to dziś wieczorem zrobię ;)

 

Wrzucać do piwa można wszystko, ale pewnie lepszy efekt będzie jak po prostu jakieś piwo tym będziesz sobie przegryzał.

Edited by Oskaliber
Link to comment
Share on other sites

robione nie raz i nie dwa jak ktoś lubi słodkie to polecam :)

jak robiłem jeszcze tak że opiekałem plastry na drugiej lasze i później maczałem tylko w tym karmelu co został 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.