Jump to content

Zapach startera


Arielos
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich :)

Robię pierwszy raz starter drożdżowy, na mieszadle magnetycznym. Zrobiłem po prostu litrową miniwarkę na pale ale, a potem w kolbie gotowałem 20 minut i szybko schłodziłem, po czym zadałem drożdże które godzinę leżały w temp. pokojowej.

Po godzinie zaczęła robić się lekka obrączka piany. Dzisiaj piany jest już sporo, zrobiła się taka obrączka 0,5cm grubości. Za to zapach - czuć siarkowodór. Czy jest to normalne? Drożdże to FM26.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.