Skocz do zawartości

[Docent] Haust Porter Bałtycki i Księży Młyn RIS czyli restauracyjne mocarze


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

HKSBardzo rzadko zdarza się, by krajowy browar restauracyjny uwarzył piwo powyżej 18° Blg. Gdy jest to porter bałtycki to sprawa zasługuje na dodatkową uwagę. Podczas świątecznej wizyty w stukranowym Piw Paw-Beer Heaven postanowiłem sprawdzić Porter z zielonogórskiego Hausta. Okazało się, że obecny jest też RIS uwarzony przez łódzki Księży Młyn dla Outletu Piwnego. Nie odmówiłem więc sobie możliwości degustacji :) Czy da się zrobić porządnego bałtyka i RISa w restauracyjnym browarze?

b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

Wyświetl pełny artykuł
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.