Skocz do zawartości

Witanko


arkawroc

Rekomendowane odpowiedzi

Witanko wszystkim, jestem tutaj nowy i powoli zapoznaję się z tematem browarzenia. Trzeba rozszerzać zakres swoich zainteresowań. Hoduję już warzywa z gatunku gigantów : dynie pomidory ogórki itp. wszystko niebotycznych rozmiarów, przetwarzam mięso, wędzę szynki boczki balerony, robię sery białe, żółte, miękkie twarde i długodojrzewające. Teraz czas na browarki, chociaż spożycie u mnie jest małe poniżej średniej krajowej. :):lol::beer:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.