arkawroc Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Witanko wszystkim, jestem tutaj nowy i powoli zapoznaję się z tematem browarzenia. Trzeba rozszerzać zakres swoich zainteresowań. Hoduję już warzywa z gatunku gigantów : dynie pomidory ogórki itp. wszystko niebotycznych rozmiarów, przetwarzam mięso, wędzę szynki boczki balerony, robię sery białe, żółte, miękkie twarde i długodojrzewające. Teraz czas na browarki, chociaż spożycie u mnie jest małe poniżej średniej krajowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Czołem! powodzenia z piwem! Jeszcze przyznaj się gdzie mieszkasz, może masz za płotem jakiegoś piwowara;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkawroc Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 Jeszcze przyznaj się gdzie mieszkasz, A tak masz rację jestem ze Zdolnego Śląska a dokładnie Wrocław. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Ło, panie, tam to piwowarów jak mrówków:-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Siemka Arkawroc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts