ajuto Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Witam, Mam na imię Dariusz. Od bardzo, bardzo dawna chciałem zacząć robić piwo / wino / lub coś mocniejszego, ale zawsze coś stawało na przeszkodzie. A to LP, że nie miejsca, a to że bałagan, albo wieczny nawał pracy... Jak zaczełem studiować forum stwierdziłem, że to naprawdę nic trudnego i najgorzej jest ruszyć zad i zacząć . Zrobiłem już jedną warkę z kita i coraz bardziej mi smakuje. Teraz bulgocze druga. Stwierdziłem, że to wszystko to mega frajda i bardzo relaksujące zajęcie. Za kilka dni jadę do kumpla który będzie zacierał tradycyjnie, aby się przeszkolić z prawdziwego warzenia. Mam plany, żeby nauczyć się łączenia piwa z owocowymi smakami kobiecymi jak malina, wiśnia ale też i orzechowymi ktore bardzo lubię. Oczywiście zanim wniosę coś na forum to jeszcze pewnie długa droga, ale że lubię eksperymentować - to szansa jest Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts