Jump to content
Sign in to follow this  
Pancho

Refermentacja porteru

Recommended Posts

Witam

 

Czy do refermentacji porteru bałtyckiego trzeba dodać trochę świeżych drożdży?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Robiłem 3, do ani jednego nie dodawałem dodatkowych drożdży, piwo nagazowało się spokojnie :)

Edited by Konus

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Robiłem 3, do ani jednego nie dodawałem dodatkowych drożdży, piwo nagazowało się spokojnie :)

 

A w jakiej temperaturze przeprowadzałeś refermentacje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak baling nie jest jakis kosmiczny to nie musisz dawac piwo sie nagazuje spokojnie, porter zwykle dlugo lezy zanim bedzie pijalny wiec jesli masz temperatury lezakowania bliskie temperatur fermentacji to sie nagazuje, nie trzeba mu pomagac, ale nie zaszkodzi

Edited by zepu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.