chemiczny Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Dzień dobry ! Nazywam się Marcin i mieszkam w Żywcu. Do domowego wyrobu piwa zabierałem się jak pies do jeża, zawsze coś było na przeszkodzie. Ostatnio jednak w końcu udało mi się skompletować sprzęt na start i w zasadzie jestem na etapie koniec fermentacji/ rozlewania warki z brew-kit'a. Dalsze plany to zakup sprzętu pozwalający na wyrób piwa ze słodów. Jeszcze raz witam Wszystkich serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiHuRa Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Witaj na forum i powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonik83 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Ja z Bielska więc mozemy sie zgadać na degustacje ja też się zbierałem rok do tego i już mam 2 warki i 3 przed sobą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemiczny Posted December 7, 2015 Author Share Posted December 7, 2015 Cześć dobry pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts