Jump to content
Sign in to follow this  
boleminoga

Większa warka - mocniejsza ipa

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkich piwowarów jednocześnie prosząc o małą poradę.

Ostatnimi czasy warzę standardowe warki domowe (tj. 20 l). Mając teraz dostęp do trochę większego sprzętu (250 l) chciałbym skonsultować recepturę. Niechciałbym by wyszedł lepiszcz ;) 

Zasyp:

42 kg pilzneński

24 kg pale ale

17,5 kg monachijski typ I

4 kg karmelowy 150

 

 

Chmielenie:

570 g Marynka 60 min

240 g Citra 60 min

140 g Lubelski 10 min

 

Na zimno

250 g Citra

125 g Cascade

 

co o tym sądzicie? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.