jungel90 4 Posted December 1, 2015 (edited) Witam na imię mam Krzysztof, jestem z Bojanowa (Browar Bojan, Jakubiaka). Dopiero zaczynam przygodę z piwowarstwem tzn jestem w trakcie kupowania wszystkiego czego będę potrzebował do uwarzenia pierwszej warki. Mam nadzieję, że przed świętami już coś uda się zrobić jeżeli czas pozwoli. Liczę na waszą pomoc w moich naprawdę początkach z piwem Pozdrawiam! Edited December 1, 2015 by jungel90 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zasada 517 2 Items Posted December 1, 2015 Powodzenia, samych udanych warek! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AGR 7 Posted December 1, 2015 Liczę na waszą pomoc w moich naprawdę początkach z piwem polecamy się ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wajcha 79 Posted December 3, 2015 Witamy na forum, kolejny piwowar z moich okolic. W razie pytań problemów służę pomocą. Pozdrawiam Mateusz Quote Share this post Link to post Share on other sites
jungel90 4 Posted December 5, 2015 Dzięki wielkie! Quote Share this post Link to post Share on other sites