zielczi 10 Posted November 15, 2015 (edited) Okazuje się że ciąg warzenia na drożdżach płynnych przerósł moje zasoby butelek. Jako że już powinienem butelkować jedno piwo a kolejne za tydzień potrzebuję około 70 butelek. Na chwilę obecną mogę odwdzięczyć się butelką cydru i ciemnego ale który potrzebuje jeszcze 2 tygodni do otwarcia. Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0 Edited November 15, 2015 by zielczi Quote Share this post Link to post Share on other sites
anmar 29 Posted November 15, 2015 Chcesz 40 szt. po koźlaku amberoskim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
GB... 161 1 Items Posted November 15, 2015 Sugeruję aby ma stronie głównej serwisu Piwo.org napisać największą czcionką 'warzenie pisze się przez RZ'. Powinno być jeszcze hasło: 'miarą piwa jest waRka (warzenie) a nie kg (waŻenie)' 1 zielczi reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielczi 10 Posted November 15, 2015 @anmar nie są zapleśniałe? Quote Share this post Link to post Share on other sites
anmar 29 Posted November 16, 2015 Co najwyżej zakurzone. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted November 16, 2015 Mam do oddania 2 skrzynki z butelkami, w tym jedna 33cl. Płukane po użyciu, zakurzone. Odbiór po wschodniej stronie Warszawy (Zielonka, Sulejówek, Okuniew, Wołomin). Quote Share this post Link to post Share on other sites