homian 0 Posted November 7, 2015 Sprzedam. Jak w temacie. Dość długo nie używana, ale działająca. Włączałem i sprawdzałem termometrem. Czujniki poziomu wody również działają. Nie wykluczone że trzeba będzie po takim czasie nieużywania dobić freonu podobnie jak w zwykłych, długo nie używanych lodówkach. Cena ok 400 zł. Link na OLX http://olx.pl/oferta/schladzarka-do-piwa-CID628-IDcx5V5.html#183eb7a49f Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek9999 109 Posted November 7, 2015 Jaki czynnik chłodniczy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
homian 0 Posted November 7, 2015 Jaki czynnik chłodniczy? Woda Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek9999 109 Posted November 8, 2015 Woda mówisz... Chodzi mi o to co nazywasz "freonem" Quote Share this post Link to post Share on other sites
homian 0 Posted November 8, 2015 Woda mówisz... Chodzi mi o to co nazywasz "freonem" Nie mam pojęcia, nie znam się na tym. Mógłbym sprawdzić na smak, ale i tak nie wiem jaki smak ma freon a jaki inne czynniki Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek9999 109 Posted November 8, 2015 Na tabliczce znamionowej powinno być. Informacja bardzo istotna, bo jak sam piszesz trzeba będzie "dobić" czynnika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wojtekk 4 Posted November 8, 2015 Jakie są jej wymiary ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
homian 0 Posted November 8, 2015 Jakie są jej wymiary ? Długość 45cm szerokość 30 cm. wysokość z nóżkami 39 cm Quote Share this post Link to post Share on other sites