Fenris 14 Posted November 7, 2015 (edited) Witam otwieram pub w Tarnowie i szukam kogoś do pracy w charakterze barmana barmanki, kogoś kto chcę pracować w tym koszmarnym zawodzie bo to ciężka i często niewdzięczna praca, trzeba to kochać, Znasz kogoś z Tarnowa albo okolic na tyle zdesperowanego żeby w to wejść? A może sam jesteś chętny pisz na priv Edited November 9, 2015 by Fenris Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pinhead 9 Posted November 18, 2015 Coś lepszego będziesz tam lać? Czy to co inni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
_tommy 0 Posted December 4, 2015 Kiedy otwarcie? Możesz podać chociaż przybliżoną lokalizację? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fenris 14 Posted December 4, 2015 styczeń, przybliżona lokalizacja Tarnów Quote Share this post Link to post Share on other sites
_tommy 0 Posted December 4, 2015 A wrzucisz tu informacje o otwarciu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fenris 14 Posted December 4, 2015 jasne jak będę miał cały zestaw na tiptop to wrzuce ale chętnie odpowiem juz teraz na pytania jak jakieś są i znam odpowiedź Quote Share this post Link to post Share on other sites
_tommy 0 Posted December 4, 2015 Jak duży wybór piw rzemieślniczych planujesz mieć? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fenris 14 Posted December 4, 2015 (edited) jest to zależne od tego jakie będzię zainteresowanie, ale mamy 10 kranów i nie planuje tam lać Łomży czy Namysłowa i wciskać że leje niszowe piwa, jestem po słowie z wieloma browarami więc myślę że będzię w czym wybrać, oczywiścię chcę utrzymać jak największą rotacje Edited December 4, 2015 by Fenris Quote Share this post Link to post Share on other sites