zielczi 10 Posted November 5, 2015 Użyta przy 3 warkach, przerzuciłem się na kega więc i chłodzenie musiałem zmienić. szerokość 16cm wysokość 24cm W zestawie szybkozłączki. Brakuje 1 listwy, ja korzystałem z niej bez tych listew więc i z 3 da radę. Cena 90zł Sposób dostawy: Paczkomaty inPost Koszt dostawy: 10 Stan: używany Oceń stan: 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adek 0 Posted November 5, 2015 moge prosić jakieś zdjęcia? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaxiKing 1 Posted November 6, 2015 Ja bym wziął poszło na priv. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielczi 10 Posted November 6, 2015 Byłem przekonany że wczoraj edytowałem i dodałem jedno zdjęcie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wozik 0 Posted November 7, 2015 Byłem przekonany że wczoraj edytowałem i dodałem jedno zdjęcie.Czy to są zwyczajne szybkozłączki do węży ogrodowych? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielczi 10 Posted November 7, 2015 Nigdy takich w markecie nie widziałem, kupilem je razem z chłodnica. Chłodnica sprzedana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Singer 6 Posted November 9, 2015 Jaka jest średnica całości lub przekątna? Quote Share this post Link to post Share on other sites