maro86 10 1 Items Posted November 3, 2015 Mam do oddania butelki 0.3 i 0.5l. Butelki są z etykietami, czyste - płukane zaraz po spożyciu, głównie z wysokimi szyjkami (w sam raz dla Grety). Mile widziana wymiana za jakies piwo rzemieślnicze albo domowe, ewentualnie jakieś surowce ;-) Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panta_rei 48 1 Items Posted November 3, 2015 Szkoda, że mam spory kawałek, 0,3 to bym przygarnął. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted November 3, 2015 (edited) Zapomnialem podac ilość: Butelek jest około 50-60 sztuk Edited November 3, 2015 by maro86 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted December 8, 2015 Wciąż aktualne. W przypadku braku zainteresowania - butelki przed świętami pójdą do kontenera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jokatorun 5 Posted December 9, 2015 W jakiej części Bdg ewentualny odbiór i w jakich godzinach? ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted December 9, 2015 Fordon, osiedle Bajka, Godziny - raczej po 18. Jeśli będziesz w weekend na konkursie piw domowych, to mogę je tez podrzucić do Torunia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jokatorun 5 Posted December 10, 2015 Odezwę się wieczorem na PW Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maly89 0 Posted December 11, 2015 Jeśli nie będzie zainteresowania, chętnie zabiorę butelki, ale dopiero w pierwszym tygodniu po nowym roku. Tylko z uwagi na to, że obecnie przebywam za granicą. Proszę daj znać jeśli coś zostanie i będziesz w stanie je przytrzymać te kilka dni dłużej. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted December 11, 2015 Spoko. Jezeli odbiór od joki się nie powiedzie to w nastepnej kolejnosci idą do ciebie. Jesli się powiedzie, to moge ci odłożyć to w miedzyczasie uda mi się wypić ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maly89 0 Posted December 11, 2015 Spoko. Jezeli odbiór od joki się nie powiedzie to w nastepnej kolejnosci idą do ciebie. Jesli się powiedzie, to moge ci odłożyć to w miedzyczasie uda mi się wypić ;-) Świetnie! Odezwę się jeszcze w temacie albo na PW, gdy wrócę do Polski, czyli w okolicach 2 stycznia. Tymczasem pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted December 19, 2015 Butelki odebrane. Na początku roku raczej nie będę miał więcej niż 20 butelek odłożonych. Odezwę się jak skumuluje się ich większą ilość. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maly89 0 Posted December 19, 2015 Ok. Mimo wszystko nadal jestem chętny. Gdy będziesz chciał się ich pozbyć, daj proszę znać na PW. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted January 27, 2016 (edited) Ok. Mimo wszystko nadal jestem chętny. Gdy będziesz chciał się ich pozbyć, daj proszę znać na PW. Jak coś to mam już nieco ponad 40 szt, których się z checia pozbede, bo mi zawalają miejscie. Jak cos to w ten weekend (piątek wieczór i sobota do poludnia) - można je będzie odebrać w Toruniu Edited January 27, 2016 by maro86 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted June 6, 2016 Nowa porcja. Ponad 40 butelek, i ciągle przybywa ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof Groszkowski 0 Posted June 7, 2016 czesc butelki aktualne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted July 11, 2016 (edited) Gdyby ktoś był chętny - to aktualnie ponad 40 butelek (zawsze opłukiwane po degustacji) czeka na nowego właściciela. Jak zwykle: Mile widziana wymiana za jakieś piwo rzemieślnicze albo domowe, ewentualnie jakieś surowce, hcociażby nawet kapsle ;-) Edited August 1, 2016 by maro86 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted August 1, 2016 Update. Butelek juz prawie 60 ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted March 3, 2020 Aktualizacja - na chwilę obecną do oddania ponad 40 płukanych butelek po kraftach Quote Share this post Link to post Share on other sites